melindros

Termes i Condicions Generals de Venda En línia

1. Introducció

Aquests termes i condicions generals de venda en línia (d’ara endavant, «Termes») regulen la relació contractual entre els usuaris (d’ara endavant, «Client» o «Usuaris») que realitzin compres a través del lloc web de Germans Malet Torrent SL (d’ara endavant, «l’Empresa»), amb NIF B55364301 i domicili en Carrer Sant Jordi Núm. 4, 17403, Sant Hilari Sacalm, i l’adreça de correu electrònic info@malet.cat, i l’Empresa mateixa.

2. Objecte

L’objecte d’aquests Termes és establir les condicions sota les quals l’Empresa proporcionarà els seus productes als Clients a través de la seva plataforma de venda en línia.

3. Aceptació dels Termes

En realitzar una compra a través del lloc web de l’Empresa, el Client accepta automàticament aquests Termes, així com qualsevol política addicional establerta per l’Empresa i disponible en el seu lloc web.

4. Productes i preus

L’Empresa ofereix a la venda en línia una varietat de galetes i productes relacionats. Els preus dels productes es mostren en euros i inclouen l’impost sobre el valor afegit (IVA). Els costos d’enviament, si n’hi hagués, s’indicaran clarament durant el procés de compra.

5. Procés de Compra

El Client haurà de seguir el procés de compra establert en el lloc web de l’Empresa. Aquest procés inclourà la selecció de productes, la introducció de la informació de pagament i enviament, i la confirmació de la comanda. Una vegada confirmat, el Client rebrà un correu electrònic de confirmació de la seva comanda.

6. Pagament

El pagament dels productes es realitzarà en el moment de la compra a través dels mètodes de pagament disponibles en el lloc web de l’Empresa. L’Empresa es reserva el dret de modificar els mètodes de pagament disponibles en qualsevol moment.

7. Enviament i entrega

L’Empresa es compromet a enviar els productes en el termini establert en el lloc web en realitzar la compra. Els terminis de lliurament poden variar depenent de la ubicació del Client i altres circumstàncies fora del control de l’Empresa. Els costos d’enviament es calcularan durant el procés de compra i es mostraran al Client abans de confirmar la comanda.

8. Devolucions i Reclamacions

El Client té dret a retornar els productes dins d’un termini de 14 dies a partir de la recepció, sempre que els productes estiguin en condicions originals i sense usar. Per a iniciar el procés de devolució, el Client haurà de posar-se en contacte amb l’Empresa a través dels mitjans especificats en el seu lloc web. L’Empresa es reserva el dret d’avaluar l’estat dels productes retornats abans de processar el reemborsament.

9. Responsabilitat i Garantia

L’Empresa garanteix que els productes lliurats estaran lliures de defectes i compliran amb les especificacions indicades en el seu lloc web. En cas que un producte present algun defecte, el Client haurà d’informar l’Empresa de manera immediata perquè aquesta pugui prendre les mesures necessàries.

10. Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquests Termes es regiran i interpretaran d’acord amb les lleis d’Espanya. Qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquests Termes estarà subjecta a la jurisdicció exclusiva dels tribunals d’Espanya.

11. Modificació dels terminis

L’Empresa es reserva el dret de modificar aquests Termes en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor a partir de la seva publicació en el lloc web de l’Empresa. Es recomana als Clients revisar periòdicament aquests Termes per a estar al corrent de qualsevol canvi.

En realitzar una compra a través del lloc web de l’Empresa, el Client accepta automàticament aquests Termes i qualsevol modificació futura d’aquests.

Data d’última actualització: 06/03/2024.

Carrito de compra
Scroll al inicio
Aquesta web utilitza galetes pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad